Permanent fettreducering2018-04-20T10:40:18+00:00

Behandlingar Kropp:

Coolsculpting och Z Lipo – permanent fettreducering

Har du svårt att bli av med det sista från magen, låren eller kärlekshandtagen trots träning och god kosthållning? Vill du ta bort dubbelhakan?
Då är CoolSculpting något för dig.

CoolSculpting är en icke-invasiv, behandling för permanent borttagning av fettceller. I genomsnitt försvinner 20-40% av fettcellerna efter en behandling.

Vid behandlingen kyls fettcellerna ner (s.k. kryolipolys) och bryts ner till döda membranbundna partiklar som tas om hand av kroppens egna system under kommande 2-4 månader.Oftast behandlas 1-2 områden samtidigt, men du kan behandla upp till 6 områden vid samma tillfälle. Eftersom fettcellerna är känsligare för kyla än andra celler lämnas all annan vävnad så som hud, nerver och muskler utan påverkan. Läs flera oberoende forskningsstudier här.

CoolSculpting – en naturlig process!

  • Fettcellerna dör, vilket ger ett permanent resultat jämfört med många metoder som tömmer fettcellerna. Det är en helt naturlig process (apoptos, eller programmerad celldöd) som startas i och med nedkylningen. Coolsculpting är alltså ett helt ofarligt och naturligt sätt att permanent göra sig av med fettceller, till skillnad från andra metoder som hettar upp eller slår sönder fettceller.
  • Coolsculpting innebär ingen som helst konvalescens. Du kan göra behandlingen på din lunchrast och gå tillbaka till jobbet direkt efteråt.
  • Resultatet börjar anas redan efter två veckor och kräver inte att du ändrar din kost eller ditt levnadssätt. Fullt resultat av din behandling uppnås efter ca 2-4 månader.
  • www.realself.com, en användarsajt för personer som genomgått skönhetsbehandlingar, rankas Coolsculpting som lika prisvärt som laserfettsugning och bröstimplantat.
  • Läs flera oberoende forskningsstudier om kryolipolys som avhandlar säkerhet och resultat här »

Estetic är bland de större klinikerna i Norden sett till antalet behandlingar med CoolSculpting och vi är även bland de största i Europa på samma behandling.

Z Lipo – Iskalla tider för fettkuddarna

Med det höginnovativa Cryolipolysis™-systemet Z Lipo är det möjligt att reducera fettdepåer riktat, permanent och icke-invasivt. Med denna metod kyls fettdepåerna ner under en längre tidsperiod inom ett kontrollerat och säkert temperaturområde.

Studier har visat att resultatet av kombinationen med stötvågsapparaten Z Wave Pro från Zimmer MedizinSysteme också tydligt förbättras.

Medlemskap

Genom att bli medlem hos oss får du 50% rabatt på alla behandlingar med Coolsculpting. Medlemskapet kostar 6 000 SEK och sträcker sig över 12 månader.

Du kan läsa mer om vårt medlemskap här »

För att se samtliga priser, vänligen besök denna sida »

Bli medlem hos Estetic

BLI MEDLEM!

Som medlem betalar du en summa per år för att i gengäld få kraftigt rabatterade priser på utvalda behandlingar
under hela året.

Läs mer här »