Behandlingar Kropp:

Z-Lipo från Zimmer / Coolsculpting -Permanent fettreducering

Har du svårt att bli av med det sista från magen, låren eller kärlekshandtagen trots träning och god kosthållning? Vill du ta bort dubbelhakan?
Då är cryolipolys (fettfrysning) något för dig.

Fettfrysning är en icke-invasiv, behandling för permanent borttagning av fettceller. I genomsnitt försvinner 20-40% av fettcellerna efter en behandling.

Vid behandlingen kyls fettcellerna ner (s.k. kryolipolys) och bryts ner till döda membranbundna partiklar som tas om hand av kroppens egna system under kommande 2-4 månader.Oftast behandlas 1-2 områden samtidigt, men du kan behandla upp till 6 områden vid samma tillfälle. Eftersom fettcellerna är känsligare för kyla än andra celler lämnas all annan vävnad så som hud, nerver och muskler utan påverkan. Läs flera oberoende forskningsstudier här.

Fettfrysning – en naturlig process!

  • Fettcellerna dör, vilket ger ett permanent resultat jämfört med många metoder som tömmer fettcellerna. Det är en helt naturlig process (apoptos, eller programmerad celldöd) som startas i och med nedkylningen. Fettfrysning är alltså ett helt ofarligt och naturligt sätt att permanent göra sig av med fettceller, till skillnad från andra metoder som hettar upp eller slår sönder fettceller.
  • Fettfrysning innebär ingen som helst konvalescens. Du kan göra behandlingen på din lunchrast och gå tillbaka till jobbet direkt efteråt.
  • Resultatet börjar anas redan efter två veckor och kräver inte att du ändrar din kost eller ditt levnadssätt. Fullt resultat av din behandling uppnås efter ca 2-4 månader.
  • För att i det närmaste uppnå en dubblering av resultatet av din fettfrysning rekommenderas Z-Wave stötvågsbehandling direkt efter din frysbehandling.

Därför ska du välja Estetic:

Vi har i dag utfört över 3 000 fettfrysningsbehandlingar och vi är stolta över denna breda erfarenhet som påverkar resultatet av din fettfrysning.

Medlemskap

Genom att bli medlem hos oss får du 50% rabatt på alla behandlingar med Coolsculpting. Medlemskapet kostar 6 000 SEK och sträcker sig över 12 månader.

Du kan läsa mer om vårt medlemskap här »

För att se samtliga priser, vänligen besök denna sida »

Bli medlem hos Estetic

BLI PLUS MEDLEM!

Som medlem betalar du en summa per år för att i gengäld få kraftigt rabatterade priser på utvalda behandlingar
under hela året.

Läs mer här »