Behandlingar hud:

Kemisk Peeling

En strålande hud med en fräsch lyster är resultatet av en kemisk peeling. En kemisk peel är en exfolierande produkt som appliceras på huden i syfte att förbättra utseendet genom att, på ett kontrollerat sätt, ta bort det översta hudlagret steg för steg. Det stimulerar cellförnyelse och djup vävnad och efterlämnar en fräsch och rosig hud.

När det gäller peeler talas det ofta om “glow-peel” eller “askungebehandling” vilket givetvis syftar på hudens fräschör och lyster efter behandlingen. På Estetic har vi valt att använda Filorgas kemiska peeler.

Kemisk peeling passar alla hudtyper och är idealisk för kunder med trist och glåmig hud, hudproblem som acne och acnetendens, solskador, hyperpigmentering, överkänslighet och tunn hud. Behandlingen har betydligt större effekt än de behandlingar som finns i de flesta skönhetssalonger och som säljs i affärer. Vår kunniga personal avgör vilken styrka som passar just din hud bäst.

Hur ser jag ut efter behandlingen?

Efter en peeling får man en lätt rosig och fräsch lyster i huden. Man kan gå direkt till arbetet eller till en fest efter behandlingen. Solskydd ska alltid användas efter peeling.

Hur många behandlingar behövs?

Optimalt är att göra 3-5 behandlingar med en månads mellanrum och att fortsätta behandlingen hemma med rekommenderade produkter. Uppföljande behandling kan sedan ske utifrån hur huden ser ut.

Fakta Filorgas kemiska peeler

Glykopeel är den första ytliga dermatologiska glykolsyre-peelingen med sekventiella pH variationer. Det möjliggör en skonsam behandling som ger omedelbara resultat utan onödiga biverkningar.

Alla Glykopeelprodukter innehåller följande: 

  • 1 exfoliering – 50-70% Glykolsyra
  • 2 stimulering – mullbär, brunalger, vitamin E, glycerin
  • 3 skydd – vitamin A, glykolsyra
  • 4 korrigering – kojisyra, björnbär, Vitamin C

Bevisad effekt

Efter den första behandlingen känns huden ljusare, vävnadsskador har minskar och hudens struktur är finare. Efter 3-5 behandlingar ger Glykopeel en åtstramad, ljusare och mer strålande hud med mindre porer, rynkor och pigment.

För att se samtliga priser, vänligen besök denna sida »

Svårt att välja?

Det kan vara svårt att förstå skillnaderna mellan våra olika behandlingar. Du kanske är osäker på vad som passar just dig. Glöm inte att vi alltid erbjuder en kostnadsfri konsultation där du kan ställa alla frågor och där vi ger förslag som passar dina önskemål. Kontakta någon av våra kliniker så bokar vi in ett möte.

Varmt välkommen!

Bli medlem hos Estetic

BLI PLUS MEDLEM!

Som medlem betalar du en summa per år för att i gengäld få kraftigt rabatterade priser på utvalda behandlingar
under hela året.

Läs mer här »