Behandlingar Hud:

Mesoterapi Filorga

Estetisk Anti-ageing, Mesoterapi Filorga, eller Mesolift som det även kallas, är en behandling som fungerar biologiskt och ger resultat mot hudens åldrande och orsaken därav. En liten mängd NCTF används för att förbättra hudens kvalitet under ögonen där huden förtunnas och mörka ringar uppstår.

För samtliga priser, vänligen besök denna sida »

Filorga NCTF innehåller:

NCTF är en multi-vitaliserande formula bestående av 53 ingredienser. NCTF är en optimerad lösning som kombinerar alla kända anti-aging ingredienser: 12 vitaminer (A, B, C, E) som stimulerar livsviktiga funktioner i cellerna 23 aminosyror som ökar protein produktionen (elastin, kollagen) 6 enzymer som skapar en biokemisk reaktion i vävnaden 5 nukleinsyror som aktiverar cellulär kommunikation 6 mineraler som förebygger mineralbrist 1 anti-oxidant som stoppar fria radikaler.

Svårt att välja?

Det kan vara svårt att förstå skillnaderna mellan våra olika behandlingar. Du kanske är osäker på vad som passar just dig. Glöm inte att vi alltid erbjuder en kostnadsfri konsultation där du kan ställa alla frågor och där vi ger förslag som passar dina önskemål. Kontakta någon av våra kliniker så bokar vi in ett möte.

Varmt välkommen!

Bli medlem hos Estetic

BLI PLUS MEDLEM!

Som medlem betalar du en summa per år för att i gengäld få kraftigt rabatterade priser på utvalda behandlingar
under hela året.

Läs mer här »