Restylane fillers2018-04-17T12:18:02+00:00

Behandlingar Ansikte:

Restylane

Restylane är en naturlig & säker filler, särskilt anpassad till dina behov. Miljoner människor har använt Restylane, vilket gör det till en av världens mest använda estetiska injektionsbehandlingar med hyaluronsyra. Med Restylane kommer du att hitta en stor mängd av möjligheter att förbättra ditt utseende – från läppförstoring till hudföryngring – med resultat som är lika unika som du själv.

Ett naturligt resultat

Metoden ger resultat som ser naturligt ut och grundas på den unika NASHA-teknologin vars hyaluronsyra är mycket lik kroppens egen hyaluronsyra. Resultatet påverkar inte ansiktsuttrycket eller ansiktsrörelserna. Eftersom fillern inte är permanent gör den det möjligt för dig att undvika att skapa ett permanent utseende som du kanske ångrar när ditt ansikte med tiden förändras.

En säker behandling

Restylane är ett av de marknadsledande märkena – mer än 15 miljoner behandlingar har utförts över hela världen. Till skillnad från vissa andra produkter med hyaluronsyra är denna fri från djurprodukter vilket innebär minimal risk för allergiska reaktioner eller smittöverföring.

Produkten tillåter behandlingarna att anpassas efter dina önskemål och behov – och resultatet syns omedelbart. Eftersom behandlingen är icke-kirurgisk blir återhämtningstiden minimal och du kan snabbt återgå till ditt vanliga liv.

Restylane fillers -för skönhetsbehandlingar av ansiktet

Den reducerar effektivt finare linjer och rynkor, konturerar och skapar volym samt förbättrar hudens struktur och elasticitet.

Se exempel på före- och efterbilder »

Restylane skinbooster, återfuktning av huden

Restylane skinboosters är en unik behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster.
Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unika förmåga att binda vatten. Restylane skinboosters består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar länge i kroppen, till skillnad mot kroppens egen hyaluronsyra. Restylane skinboosters injiceras i mikro-doser under huden där det drar åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning.

Behandlingsprogram

Ett typiskt behandlingsprogram med Restylane skinboosters består av tre initiala behandlingar med 2 till 4 veckors mellanrum. Efter en sådan 3-stegsbehandling är rekommendationen att man underhåller med en behandling vad 6:e månad. Läs mer om hur Restylane skinboosters fungerar
Vetenskapligt bevisade resultat

Av Restylane skinboosters har påvisats i ett flertal kliniska studier. Resultaten börjar visa sig redan efter den första behandlingen men det är främst efter det inledande 3-behandling-programmet som man i studierna sett en signifikant förbättring av hudens elasticitet struktur.

Rekommenderade behandlingsområden:

  • Ansikte
  • Dekolletage och hals
  • Acneärr
  • Händer
  • Läppar (för läppar används Restylane Lip Refresh och end. en beh. a 4 300kr behövs)

Svårt att välja?

Det kan vara svårt att förstå skillnaderna mellan våra olika behandlingar. Du kanske är osäker på vad som passar just dig. Glöm inte att vi alltid erbjuder en kostnadsfri konsultation där du kan ställa alla frågor och där vi ger förslag som passar dina önskemål. Kontakta någon av våra kliniker så bokar vi in ett möte.

För att se samtliga priser, vänligen besök denna sida »

Bli medlem hos Estetic

BLI MEDLEM!

Som medlem betalar du en summa per år för att i gengäld få kraftigt rabatterade priser på utvalda behandlingar
under hela året.

Läs mer här »