”När jag tänker tillbaka på mitt yrkesliv så blir jag fylld av värme. Jag njuter av dessa minnen och de ger mig alltid ett leende”

Kanske för att allt varit så fint eller kanske för de vackra möten med er alla som fått mig att glömma de långa arbetsdagarna. Kanske förgylldes upplevelsen när jag fick glädja i de små detaljerna.

Att på morgonen plocka en daggfylld ros från trädgården till vasen på bordet, servera färskbryggt kaffe i en guldkantad kopp utsmyckad med vackra blomster. Valet av yrke och bransch kan te sig självklart med dessa vackra minnen. Men den är lika älskad av många som den också är hatad av andra.

Kanske av okunskap.
Kanske av provokation.

Kanske för att de inte mött lyckan i blicken från kvinnan som efter avslutad hårlaserbehandling kunde lägga sin lena kind mot sitt barns lena kind.

Många liknande erfarenheter har fört mig mer och mer mot resultatinriktade behandlingar. Att lika omsorgsfullt välja apparatur för högkvalitativa resultat som att värdesätta kontaktnätet inom agenturer och branschfolk som skapats under snart 40 år.

Utvecklingen har varit omvälvande i en starkt växande bransch.
Resultatinriktade, kvalitativa behandlingar.

Senaste forskning och trender kan jag fördjupa mig i, likt ett barns studerande av detaljer.
På bästa sätt leverera.

Fortfarande med en vacker blomma i vasen eller krukan i väntrummet.
Fortfarande med dessa underbara möten.

Nu tänker jag, efter att ha byggt in min långa erfarenhet och glöd, dela med mig av allt detta och lanserar därför ett licenskoncept under namnet Estetic. Det kommer att ge fler förmånen att starta sina kliniker med färdiga ramar kring kunskap och erfarenhet.

Där man får ta del av sina egna möten och placera sin egen blomma i vasen på bordet i väntrummet.

Estetics licenskoncept lanseras nu över hela Sverige för dig som vill starta din egen Esteticklinik.

Varmt mött så länge.
Kerstin Lundberg, Vd Estetic