Välkommen till Estetic Walk-In Göteborg

Nu välkomnar vi sommarvärmen!

Vi erbjuder ett Pre-event prep-paket som förbereder dig inför sommarens alla magiska stunder!

I paketet ingår:

  • Fotona 2D ansiktslaserbehandling
  • Återfuktande ansiktsmask
  • LipLase-behandling

Denna kombination ger dig fräsch, återfuktad hud med lyster samt naturligt fylliga läppar utan injektioner! Perfekt inför sommarens bröllop, fester, resor eller bara för en uppfräschning 🌸

OBS! Vi rekommenderar att behandlingen utförs 1-2 veckor innan ditt event.

Behandlingsprocess

Steg 1: Innan vi börjar applicerar vi en bedövningssalva på dina läppar, som verkar medan vi genomför ansiktslaserbehandlingen.

Steg 2: Fotona 2D ansiktslaserbehandling består av två steg:

  1. Fraktionerad laser:
    Stimulerar hudens kollagenproduktion, vilket bidrar till hudföryngring och förbättrad hudkvalitet. Behandlingen minskar porstorleken och jämnar ut hudtonen – en kontrollerad form av microneedling!
  2. Pearl Finish: En laserpeeling som tar bort döda hudceller och avslöjar frisk, ny hud. Peelingen förbättrar hudens textur och ger en strålande lyster.

Steg 3: Behandlingen följs av en ansiktsmask med hyaluronsyra för djupgående återfuktning och glow ✨

Steg 4: Avslutningsvis gör vi en LipLase-behandling, en laserbehandling som naturligt definierar dina läppar utan injektioner. Lasern stimulerar kollagenproduktionen i läpparna och ger dem en fylligare look.

För ett mer långvarigt resultat och extra framhävda läppar rekommenderar vi en kur med minst fyra LipLase-behandlingar. Skin Glow-paketet består av Fotona 2D och en ansiktsmask 💕✨

Boka ditt Pre-event prep-paket idag och stråla under sommarens alla höjdpunkter!
Varmt välkommen!

Bli Plusmedlem!

För endast 1 998:- får du 20% rabatt på samtliga Fillers-behandlingar, hudföryngringar med laser, kärl- och pigmentbehandlingar, hårborttagning med laser samt fettfrysningar. Medlemskapet är giltigt i 12 månader och kan användas på alla kliniker inom Estetic-kedjan.

Glöm inte att ange namn, mail och mobilnummer. 

En medicinsk skönhetsklinik i Göteborg

Vi tillhandahåller välutvecklade koncept för en säker skönhetsbransch. Vår personal är legitimerad och har hög servicenivå vilket gör att vi kan erbjuda en behandlingstekniskt hög kvalitet till våra kunder.

Våra skönhetsbehandlingar i Göteborg

Klicka på länken för att läsa mer om respektive behandling.

Vår personal

Camilia Abdulovski
Specialist Laserbehandlingar

Sabina Dahlberg
Leg. sjuksköterska