Våra varumärken

Nordlys

Nordlys är ett fantastiskt mångsidigt och vetenskapligt beprövat IPL-system med hela 21 applikationer i ett. IPL står för Intense Pulsed Light och är korta högintensiva ljusvågor som skjuts ner i hudens ytskikt genom en glasprisma och som dras till pigment. Med hjälp av ljusets kraft är behandlingsmöjligheterna många. Exempelvis kan man behandla akne, rosacea, pigmentfläckar, ytliga blodkärl och permanent hårborttagning.

Behandlingarna är snabba, effektiva och resultaten ses ofta efter endast några få behandlingar. I regel behövs en till tre behandlingar för pigment och ytliga blodkärl för att uppnå önskat resultat. När det gäller permanent hårborttagning behövs fyra till åtta behandlingar beroende på vilket område som ska behandlas samt mängden hår.

Att tänka på vid behandling:

För att inte skada huden så bör man inte utsätta sig för solljus under fyra veckor före och efter behandling. Solskydd med hög SPF bör även användas.

Direkt efter behandling och eventuellt någon dag efter kan behandlad hud ha lite rodnad samt kännas aningen öm. Huden kan även bli lite torr. Detta går vanligtvis över snabbt.

GentleLase PRO

GentleLase PRO är av absolut guldstandard och är den mest effektiva Alexandritlasern på marknaden. Laserns våglängd 755nm är optimal för hårborttagning då den absorberas bäst i hårstråns pigment och minimalt i omgivande vävnad och samtidigt tillräckligt djupt ner i huden. Detta bidrar till minimal risk för att bränna eller skada huden. När laserljuset träffar hårsäcken så bränns den och sedan dör.

Antal behandlingar som behövs varierar från person till person då det beror på vilket område som ska behandlas samt mängden hår. Även hårets växtcyklar spelar in.

Att tänka på vid behandling:

Området som ska behandlas får inte utsättas för solljus under minst fyra veckor både före och efter behandling. Området ska även rakas en till två dagar innan behandling.

Z-Lipo

Z-Lipo behandlar ”svår-tränade” områden som bland annat kärlekshandtag, lår, höfter och putmagar med kontrollerad kyla (-10°c) samt med vakuumsug; den sk Cryolipolysis™-metoden. Det innebär att fettcellerna kyls ner och dör utan att skada omgivande vävnad. Resultatet blir permanent eftersom kroppen inte kan skapa nya fettceller.

Genom att kombinera Cryolipolysis-behandling med Z-Wave stötvågsbehandling uppnås ett ännu bättre resultat. Efter behandling med Z-Lipo så används en intensiv stötvågsbehandling som stimulerar lymfdränaget och ger då även en skin-tightening. Behandlingen reducerar även celluliter.

Behandlingarna har inga bieffekter eller konvalescenstid. Endast lite ömhet och rodnad kan uppstå och försvinner oftast inom några timmar.

Information kommer inom kort.

PlexrPlus

Prisbelönta PlexrPlus använder plasma för att åstadkomma imponerande resultat utan operation. Metoden och säkerheten är vetenskapligt dokumenterad och välbeprövad.

PlexrPlus är guldstandard för icke-invasiva ingrepp, exempelvis ögonlocksplastik, och ger fantastiska resultat på kort tid och läkningsprocessen är inte lika lång som vid ett kirurgiskt ingrepp samt att risken för ärrbildning är minimal. Plasman skapar små och exakta kratrar i huden vilket i sin tur inleder en ny läkningsprocess och nybildning av kollagen. Detta bidrar till att huden stramas upp och överskottshud försvinner.

Med PlexrPlus kan man bland annat utföra både undre- och övre ögonlockslyft, öronlyft, huduppstramning, behandling för ärr, åldersvårtor och xsantelasmer.
För att uppnå bästa resultat rekommenderas två till fyra behandlingar beroende på behandlingsområde samt hur mycket överskottshud som ska behandlas.

Att tänka på vid behandling:

Området som ska behandlas får inte utsättas för solljus under minst fyra veckor både före och efter behandling.

Fotona Dynamis PRO

Med prisbelönta Fotona Dynamis PRO kan flertalet avancerade ansiktsbehandlingar genomföras. Systemet har två lasrar som kan kombineras och då behandla hudens olika lager för ett effektivt och hållbart resultat. Den populära och revolutionära behandlingen Fotona4D® – ansiktslyft i fyra steg, kan utföras med Dynamis PRO. Behandlingen är helt utan kirurgiskt ingrepp och injektioner samt att konvalescenstiden är minimal. Du kan få lite rödrosig hudton direkt efter behandlingen men kan i de allra flesta fall återgå till vardagen direkt.

Hudens olika lager bearbetas med fyra olika våglängder som samverkar med varandra. Detta leder till nybildning av kollagen som stramar upp huden, ger den volym och struktur samt ger ett ungdomligare uttryck.

Med Dynamis PRO kan man även utföra behandlingar som TightSculpting® kroppsskulptering och huduppstramning, SmoothEye™ övre- och undre ögonlockslyft, NightLase® snarkbehandling och mycket mer.

Att tänka på vid behandling:

Området som ska behandlas får inte utsättas för solljus under minst fyra veckor både före och efter behandling. Huden ska vara helt fri från krämer och smink.

Universkin

Universkin är ett revolutionerande hudvårdskoncept som skräddarsys för dina unika behov. Med rätt lämpliga aktiva ämnen kan specifika hudproblem få rätt behandling. Alla aktiva behandlingar som utförs bör kombineras med denna hudvård då resultatet i kombination förhöjer slutresultatet avsevärt.
10 år av forskning och kliniska studier har lett till en banbrytande innovation: En formula med lugnande och reparerande egenskaper.

Universkin™ P serumbasen är en högteknologisk produkt som integrerar rena, aktiva ämnen i koncentrationer som valts ut av din läkare. Upp till tre rena aktiva ämnen kan blandas ner i serumbasen.

Den här metoden gör också att man slipper använda olika kemiska konserveringsmedel. Även känsliga aktiva ämnen får bäst effekt när de blandas direkt i serumbasen.

Denna patenterade, intelligenta formula består av högkvalitativa ingredienser i perfekt harmoni med huden:

  • Ekologisk carmelinaolja som låter huden producera antiinflammatoriska ämnen på naturlig väg: omega-3
  • Biomimetiska peptider som är biologiska budbäarare för hudens fysiologiska balans
  • Hyaluronsyra som upprätthåller funktionen hos den extracellulära matrixen