Välkommen till Estetic Walk-In Jönköping

Estetic Walk-In Jönköping tillhandahåller välutvecklade koncept för en säker skönhetsbransch. Vår personal är legitimerad och har hög servicenivå vilket gör att vi kan erbjuda en behandlingstekniskt hög kvalitet till våra kunder.

Bli Plusmedlem!

För endast 1 998:- får du 50% rabatt på samtliga Fillers-behandlingar, hudföryngringar med laser, kärl- och pigmentbehandlingar, hårborttagning med laser samt fettfrysningar. Medlemskapet är giltigt i 12 månader och kan användas på alla kliniker inom Estetic-kedjan.

Glöm inte att ange namn, mail och mobilnummer. 

En medicinsk skönhetsklinik i Jönköping

Mitt i centrala Jönköping ligger vår nyöppnade klinik för medicinsk skönhetsvård. Du hittar oss på Smedjegatan, en av stans mysigaste och mest anrika gata. Våra nyrenoverade och fräscha lokaler öppnade 5 september 2022. På kliniken har vi skapat en gemytlig och inbjudande atmosfär för kundens trivsel. Vi vill få dig som kund att alltid känna dig välkommen in för såväl sina planerade besök som ett spontant besök om du har vägarna förbi. Kliniken finns lättillgänglig för alla – oavsett – transportsätt. 

Våra skönhetsbehandlingar i Jönköping

Klicka på länken för att läsa mer om respektive behandling.

Vår personal

Camilla Lindblad
Leg. sjuksköterska

Karuna Rosell
Leg. sjuksköterska