Fettfrysning kropp

Fettfrysning eller cryolipolys är en behandlingsform för att permanent reducera fettceller i det behandlade området. Det går faktisk att reducera och minska, oönskade områden av fettdepåer för att forma och återskapa.

Vid behandlingen kyls fettcellerna ner till -10C i 60 minuter och det är nerkylningen som orsakar fettcellernas apoptos. 20-40% av fettcellerna i det behandlade området stängs ner (apoptos) i en kontrollerad programmerad celldöd.

Du kan behandla dig flera tillfällen med ca 2 månaders mellanrum om du önskar mer reducering av området och resultatet av behandlingen ser du efter ca 2 månader.

Behandlingen lämpar sig för dig som önskar minska och forma t. ex. fettvävnad på mage, lovehandles, insida lår och bh-rullar. Du kan med fördel kombinera behandlingen med Z-wave stötvågsbehandling direkt efter den 60 minuter långa nedkylningen vilket gör att antalet fettceller som går in i apoptos då ökar markant.

Fördelar:

  • Liten konvalescens
  • Ingen kirurgi
  • Permanent reducering

Nackdelar:

  • Ömhet i det behandlade området minst en vecka efter behandlingen
  • Blåmärken och rodnad i området kan uppstå och är vanliga på stummare områden som lovehandles

Vi utför behandlingen med den mycket innovativa Cryolipoysis TM metoden Z Lipo har gett stort eko i skönhetsvärden.

  • Z-Lipo behandlar svårtränade områden med kontrollerad kyla -10C samt med vakuumsug
  • Z-Lipo överträffar andra metoder med sitt stora urval av handstycken och det faktum att två handstycken kan vara igång samtidigt

Z-Wave- Stötvågsbehandling

Genom att kombinera Cryolipolysis behandlingen med Z-Wave PRO stötvågsbehandling kommer man ännu snabbare uppnå önskat resultat. Studier har visat att resultatet efter en Cryolipolysis blir väsentligt bättre om området som behandlas får en intensiv stötvågsbehandling direkt efteråt. Läs mer under fliken Varumärken.

Prislista för fettfrysning kropp

Pris:

4 500 kr per handstycke
500 kr per Z-wave/applicerat handstycke

Pris som Plus Medlem:

2 250 kr per handstycke
250 kr per Z-wave/applicerat handstycke

Fettfrysning, ett effektivt sätt att minska kroppens fettceller

BLI PLUS MEDLEM!

Som plusmedlem hos Estetic betalar du en summa per år för att i gengäld få kraftigt rabatterade priser på utvalda behandlingar under hela året.

Läs mer här »