Ansiktskonturering2018-04-17T09:20:33+00:00

Behandlingar Ansikte:

Ansiktskonturering

Begreppet ansiktskonturering syftar på en icke-permanent metod för korrigering av ansiktets konturer med hjälp av fillers (t.ex Restylane eller Juvederm). Med fillers kan du förstärka kindbenen, räta ut näsan, accentuera käkpartiet eller fylla läpparna. Orsak till behandlingen kan givetvis variera men det är vanligt att man väljer att återskapa ansiktets volym så som man känner den från när man var yngre eller att man av någon anledning inte trivs med någon del i sitt ansikte.

Oavsett behandlingsområde eller behandlingsorsak är vi måna om att ditt resultat ska bli naturligt. Området som ska behandlas injiceras varsamt av någon i vår legitimerade, certifierade och kunniga sjukvårdspersonal. Behandlingen ger ingen konvalescens och även om en viss svullnad eller blånad kan uppstå går det över på ett par dagar och du kan leva precis som vanligt såväl före som efter behandlingen.

Svårt att välja?

Det kan vara svårt att förstå skillnaderna mellan våra olika behandlingar. Du kanske är osäker på vad som passar just dig. Glöm inte att vi alltid erbjuder en kostnadsfri konsultation där du kan ställa alla frågor och där vi ger förslag som passar dina önskemål. Kontakta någon av våra kliniker så bokar vi in ett möte.

Varmt välkommen!

Bli medlem hos Estetic

BLI MEDLEM!

Som medlem betalar du en summa per år för att i gengäld få kraftigt rabatterade priser på utvalda behandlingar
under hela året.

Läs mer här »