Ögonlocksbehandling utan kirurgi

Lyfta ögonlock utan operation med Plexr Plus

Har du tunga ögonlock och vill lyfta ögonlock utan operation? Ögonlocksbehandling utan kirurgi är ett effektivt alternativ till ögonlocksplastik och ett populärt val för dig som söker en effektiv metod för att strama upp och föryngra din hud på ögonlocken, utan att genomgå ett kirurgiskt ingrepp. Plexr Plus, från italienska GMV, är den första utrustningen som utnyttjat plasma för att åstadkomma en dramatisk huduppstramning. Plexr Plus erbjuder en banbrytande icke-kirurgisk lösning som är ett välfungerande alternativ till traditionell ögonlocksplastik. Metodens effektivitet och höga säkerhet är väl vetenskapligt dokumenterad.

Hur fungerar Plexr Plus-behandlingen?

Vid behandlingen används plasmaljus i små, kontrollerade punkter på det önskade behandlingsområdet, inklusive det rynkiga området mellan ögon och kind. Denna metod resulterar i en omedelbar sammandragning av huden och skapar små skorpbildningar som naturligt försvinner inom en vecka. Den vetenskapligt dokumenterade effektiviteten och höga säkerheten hos Plexr Plus gör den till en pålitlig icke-kirurgisk ögonlocksbehandling.

Vilka resultat kan jag förvänta mig av att lyfta ögonlock utan operation?

Plexr Plus behandlingen används för att behandla problem som överskott av hud, slapp hud samt fina linjer eller rynkor runt ögonen. Det är dock viktigt att notera att resultaten kan variera mellan individer beroende på flera faktorer som din hudtyp, behandlingsområde och individuella reaktioner på behandlingen. För bästa möjliga resultat, diskutera dina förväntningar och behandlingsmöjligheter med legitimerade läkare eller sjuksköterskor. De kan ge dig en mer detaljerad förståelse av hur behandlingen fungerar och vilka resultat du kan förvänta dig baserat på din unika situation.

Upprepade behandlingar för ökad effekt

För att maximera resultaten kan Plexr Plus-behandlingen upprepas 1–3 gånger med 4–6 veckors mellanrum. Studier har visat att effekten av behandlingen varar i cirka 4–5 år, vilket gör den till en långvarig lösning för dig som vill undvika kirurgiska ingrepp.

Fördelar med att lyfta ögonlock utan operation

  • Icke-kirurgisk behandling: Plexr Plus erbjuder fördelarna med att lyfta ögonlocken utan operation.
  • Inga ärr: Eftersom behandlingen är icke-kirurgisk lämnar den inga synliga ärr på huden.
  •  Snabb återhämtning: Icke-kirurgiska ingrepp har ofta kortare återhämtningsperiod jämfört med kirurgiska alternativ.

Nackdelar med att lyfta ögonlock utan operation

  • Tillfällig svullnad: Svullnad är en vanlig bieffekt som vanligtvis varar i cirka 2 dagar efter behandlingen.

Kombinera behandlingen med Universkin produkter

För att maximera och förlänga resultaten rekommenderas det också att kombinera behandlingen med hemmavårdsprodukter från Universkin. Produkterna kan anpassas efter dig för att passa individuella behov och optimera hudens hälsa på bästa möjliga sätt. Läs mer under varumärken Plexr Plus.

Professionellt utförande av legitimerad personal för att lyfta ögonlock utan operation

På Estetic strävar vi alltid efter att erbjuda högsta kvalitet och säkerhet för våra kunder. Våra behandlingar för att lyfta ögonlock utan operation utförs därför alltid bara av legitimerad personal med lång erfarenhet för att säkerställa korrekt genomförande och din säkerhet. Våra läkare och sjuksköterskor har omfattande kunskap och mångårig erfarenhet av ögonlockslyft och att lyfta ögonlock utan operation. När du väljer Estetic för att få hjälp med dina hängande ögonlock kan du alltid vara trygg med att du är i säkra händer och att vi har den kompetens som krävs för att ge dig som kund ett naturligt och långvarigt resultat, anpassat efter dig och dina individuella behov och förutsättningar.

Vill du boka konsultation för ögonlockslyft utan operation?

Tveka inte att kontakta oss! Plexr Plus erbjuder en beprövad och vetenskapligt dokumenterad icke-kirurgisk lösning för dig som vill lyfta ögonlock utan operation. Med fördelar som inga ärr och långvariga resultat är denna behandling ett lockande alternativ för dig som vill förbättra hudens spänst och ungdomliga utseende på ett säkert och effektivt sätt. Kontakta oss för att boka en konsultation idag.

Prislista för ögonlocksbehandling utan kirurgi

Pris:

Övre ögonlock per tillfälle: 5 500 kr
Undre ögonlock per tillfälle: 5 500 kr
Övre och undre ögonlock per tillfälle: 8 500 kr
Område mellan öron/kind per tillfälle: 5 500 kr

Pris Plus Medlem:

Övre ögonlock per tillfälle: 2 750 kr
Undre ögonlock per tillfälle: 2 750 kr
Övre och undre ögonlock per tillfälle: 4 250 kr
Område mellan öron/kind per tillfälle: 2 750 kr

Vanliga frågor och svar om att lyfta ögonlock utan operation

En icke-kirurgisk behandling som Plexr Plus erbjuder fördelarna av att undvika kirurgiska ingrepp som minimala risker, ingen ärrbildning och en snabbare återhämtningstid jämfört med traditionell ögonlocksplastik.

Under en Plexr Plus-behandling används lokalbedövning för att minimera obehag. Under behandlingen upplever många patienter endast en mild känsla av värme och lätt stickande.

Resultaten av behandlingen kan synas direkt, med en initial sammandragning av huden. Fullständiga resultat uppnås vanligtvis inom några veckor efter behandlingen.

Resultatet av att lyfta ögonlock utan operation kan hålla i cirka 4-5 år. För att upprätthålla eller förstärka effekten kan behandlingen upprepas efter 4–6 veckor, beroende på individuella behov.

För att undvika och minska infektionsrisken rekommenderar vi att undvika smink på huden som blivit behandlad i 12 timmar efter behandlingen. Dagen efter behandlingen går det bra att använda smink och hudkräm som vanligt.

Att lyfta ögonlock utan operation är generellt en säker behandling och har minimala risker. Kortvarig svullnad är den vanligaste biverkningen och varar oftast endast några få dagar. Professionellt utförande av behandlingen minskar även eventuella risker.

De flesta patienter kan återgå till sina dagliga aktiviteter nästan omedelbart efter Plexr Plus-behandlingen. Mild svullnad och eventuell rodnad kan uppstå, och det rekommenderas att undvika direkt solljus och hårdträning de första dagarna.

Ja. Plexr Plus-behandlingen är effektiv för att behandla fina linjer och rynkor runt ögonen. Plasmaljuset stimulerar hudens kollagenproduktion vilket kan förbättra hudens struktur och elasticitet.

Det krävs inga större förberedelser inför en ögonlockslyftsbehandling. Det kan dock vara lämpligt att undvika användning av smink kring ögonområdet och informera din läkare om eventuella mediciner eller hälsotillstånd.

Själva behandlingen tar vanligtvis mellan 30–60 minuter, beroende på behandlingsområdets omfattning och individuella behov.

Efter Plexr Plus-behandlingen rekommenderar vi att undvika direkt solljus och användning av smink kring behandlingsområdet. Vi kommer att ge dig specifika eftervårdsråd vid behandlingen för att optimera resultaten på bästa möjliga sätt.

Ja. Resultatet när man lyfter ögonlocken utan operation är utformat för att se naturlig ut och förbättra hudens spänst och struktur, utan att ge ett överdrivet eller onaturligt utseende.

BLI PLUS MEDLEM!

Som plusmedlem hos Estetic betalar du en summa per år för att i gengäld få kraftigt rabatterade priser på utvalda behandlingar under hela året.

Läs mer här »