Behandlingar Ansikte:

Powertightening

Powertightening med YAG-laser ger en mycket effektiv huduppstramning och en kraftfull och djupgående kollagenförtätning. Kollagen- och elastinfibrer drar ihop sig av laserdjupets värme och de elastiska fibrerna stimuleras att öka sin produktion vilket leder till att huden blir avsevärt mycket fastare, porstorleken reduceras och huden blir föryngrad.

Den uppstramande effekten börjar synas redan efter någon månad och full effekt uppnås efter ca 6 månader.

Direkt efter din behandling kan en lätt, och övergående rodnad uppstå. Ingen som helst konvalescens uppstår i samband med powertightening utan du kan gå tillbaka till jobbet direkt efter utförd behandling.

Powertightenings effektiva hudföryngring är lika bra på ansiktet som på kroppen och till exempel rynkiga magar, dekolletage, överarmar etc behandlas med goda resultat.

För samtliga priser, vänligen besök denna sida »

Svårt att välja?

Det kan vara svårt att förstå skillnaderna mellan våra olika behandlingar. Du kanske är osäker på vad som passar just dig. Glöm inte att vi alltid erbjuder en kostnadsfri konsultation där du kan ställa alla frågor och där vi ger förslag som passar dina önskemål. Kontakta någon av våra kliniker så bokar vi in ett möte.

Varmt välkommen!

Bli medlem hos Estetic

BLI PLUS MEDLEM!

Som medlem betalar du en summa per år för att i gengäld få kraftigt rabatterade priser på utvalda behandlingar
under hela året.

Läs mer här »