Botox och fillersbehandlingar2018-04-17T07:45:52+00:00

Behandlingar Ansikte:

Botox och fillersbehandlingar (Soft-lift)

Hyaluronsyrefillers (som exempelvis Restylane & Juvederm) och Botulinumtoxin “botox” är två olika grupper av injektionsbehandlingar med olika syfte. Med fillers behandlar man linjer orsakade av volymförlust och fillers används även för att fuktmätta huden samt fylla upp t.ex. läppar och kinder.

Azzalure/ Vistabel eller “botox” som det ofta heter i vardagstal, behandlar linjer som orsakas av muskulär hyperaktivitet. För många av våra kunder handlar det inte om att förändra sitt utseende utan att återskapa sitt yngre och piggare utseende så man känner igen sig i spegeln. Alla injektionsbehandlingar hos oss utförs av certifierad sjukskötska eller läkare, vilket borgar för goda kunskaper samt erfarenhet av behandlingarna. Hos oss kan du alltid känna att du är i trygga händer.

Hudföryngring med flera metoder

Ofta används flera olika behandlingsmetoder vid hudföryngring och behandling av linjer och rynkor. Kombinationsbehandlingar ger oftast ett mer naturligt och varaktigt resultat än med enstaka behandlingsmetoder. För att kunna skräddarsy en behandling som passar just dig är du välkommen på en kostnadsfri konsultation.

Soft Lift för ett mjukt ansiktslyft

Med Soft Lift avses en beprövad och ofta använd kombination av Botulinumtoxin och fillers. Soft lift ger effekten av ett mjukt ansiktslyft med ett långvarigt, icke- permanent resultat.

Soft Lift är den moderna metoden för ett fräscht utseende utan kirurgi. Vilken slags filler/vilket märke som används är helt och hållet beroende på vilket/vilka områden som ska lyftas samt dina personliga förutsättningar. Vår utbildade och certifierade personal väljer ut den mest lämpliga produkten för att tillgodose dina behov. När du gör en Soft Lift och gör hela behandlingen vid ett och samma tillfälle ger vi dig ett extra förmånligt pris enligt nedan. Du kan givetvis välja att dela upp behandlingen i din egen takt och du betalar då ordinarie priser för respektive behandling.

Medlemskap

Genom att bli medlem hos oss får du 50% rabatt på alla Botoxbehandlingar  och 20% rabatt på alla Fillers. Medlemskapet kostar 6 000 SEK och sträcker sig över 12 månader.

Du kan läsa mer om vårt medlemskap här »

För att se samtliga priser, vänligen besök denna sida »

Bli medlem hos Estetic

BLI MEDLEM!

Som medlem betalar du en summa per år för att i gengäld få kraftigt rabatterade priser på utvalda behandlingar
under hela året.

Läs mer här »