Behandlingar hud:

Hudföryngring

Högkvalitativa metoder som föryngrar din hud och bromsar upp åldrandet

När huden åldras minskar tätheten av kollagen som ger huden elasticitet och spänst. Pigmentansamlingar och vidgade kärl syns tydligare. Rynkor linjer och veck bildas av volymförlust eller vid muskelkontraktioner.

Regenlab A-PRP (mer känd som vampyrmetoden) är en injektionsbehandling där man använder sig utav den egna blodplättsrika plasman för att tillföra tillväxtfaktorer till behandlingsområdet.

Filorga Mesoterapi är en revitaliserande vitamincoctail som arbetas in med hjälp av mikronålar eller s.k. microneedling i huden.

Vi använder oss av roller och/eller penna. Thermage/Thermacool är en högteknologisk djupverkande behandling som på nytt bygger upp ditt kollagen. Du kan även välja att behandlas med vår senaste metod, Power Tightening eller med Skin Tightening som är ytterligare en version.

Med Skin Rejuvination (Elos E max) förbättras hudens ytskikt, reduceras vidgade kärl och med Candelas laser reducerar vi missprydande pigment. Med Carboxyterapi stimuleras syretillförseln och kollagenproduktionen genom koldioxidinjektioner. MicroNeedling stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre utseende. Behandlingen kan utföras som den är eller tillsammans med vitamincoctail.

Fillers med hyaluronsyror kan injiceras för att fylla ut veck och linjer, fylla ut dina läppar eller lyfta dina kinder. Botoxin används bland annat i skönhetssyfte för att minska linjer och veck. En behandling ger temporär förbättring genom att ge en muskelavslappning.Med dessa metoder uppnår vi fräscha och vackra resultat, med behandlingar var för sig eller i fantastiska kombinationer.

För en individuell behandlingsplan bokas en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina förutsättningar, önskemål och förväntningar för att slutligen utforma en behandlingsplan.

Bli medlem hos Estetic

BLI PLUS MEDLEM!

Som medlem betalar du en summa per år för att i gengäld få kraftigt rabatterade priser på utvalda behandlingar
under hela året.

Läs mer här »